Over ons

Maak kennis met

Robuuste Sauna

Robuustesauna is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in de productie van exclusieve buitensauna’s gemaakt van duurzaam Thermo Wood. Het bedrijf werd opgericht door Joost Mokkink, die al op zijn 18e geregistreerd stond bij de Kamer van Koophandel. Zijn eerste werkervaring deed hij op bij een sauna verkoper als bijbaantje. Hier begon hij met de verkoop van infraroodcabines en zette later een verhuurconcept op voor houtgestookte hottubs en sauna’s, waarna de verkoop van buitensauna’s volgde. Aanvankelijk combineerde hij dit met zijn studie voor makelaar, maar naarmate de vraag naar buitensauna’s groeide, koos hij ervoor om zich volledig op zijn bedrijf te richten.

In 2021 opende Joost zijn eerste eigen pand in Ruurlo, dat dienst deed als werkplaats. Samen met een aantal vaste leveranciers werd een volledige productielijn opgezet. Door groei werd eind 2021 een grotere locatie noodzakelijk en in februari 2022 werd de nieuwe werkplaats aan de Spoorstraat 84 in Ruurlo in gebruik genomen. Deze locatie biedt meer ruimte voor opslag, een efficiëntere productielijn en een showterrein met diverse modellen.

Tegenwoordig focussen we ons volledig op de productie van Thermo Wood sauna’s, waarbij we grote waarde hechten aan strak design, hoge kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Onze sauna’s worden op traditionele wijze gebouwd met 42 mm dikke massief houten wanden, een 21 mm dikke vloer en een dak van 21 mm massief hout, voorzien van 3 cm PIR-isolatie voor een optimaal saunaklimaat. Door het productieproces volledig in eigen beheer te houden, garanderen we de hoogste kwaliteit en bieden we veel maatwerk mogelijkheden. Hierdoor kunnen we flexibel inspelen op de wensen van onze klanten.

Het hele proces in eigen beheer

Wij garanderen consequent hoge kwaliteit en goede afwerking, doordat de gehele productie, van A tot Z, volledig onder ons eigen beheer valt.

01

Ontwerp

Wij ontwerpen onze eigen sauna’s en kunnen dit geheel naar uw wens realiseren.

02

Montage

De montage van uw sauna kan door ons eigen bouwteam door heel Nederland, België of Duitsland worden voorzien.

03

Levering

Ons eigen team kan de aflevering van uw sauna door heel Nederland, België en Duitsland voorzien.

Eigenaar

× Hoe kunnen wij u helpen?